Appointment setter

Ben jij op zoek naar een appointment setter? Jij staat voor wat jij op de markt brengt. Iedere branche heeft potentiële klanten, maar soms raken sales processen vertraagd. Dat kan gebeuren door tijdgebrek of door gebrek aan mankracht op sales gebied.

Wat is een appointment setter?

Een appointment setter zorgt ervoor dat leads meteen opgevolgd worden. Dit zorgt ervoor dat processen soepel verlopen en deals veel sneller gesloten worden. Dit bespaart jou, als ondernemer, veel tijd en energie. Kostbare tijd en energie die jij ergens anders dan weer in kan investeren.

Een appointment setter is goed in het onderhouden van contacten en in het begrijpen van wat men zoekt of juist nodig heeft. Het opwarmen van warme leads en het binnenhalen van nieuwe potentiële klanten is de appointment setter haar expertise. Ben je op zoek naar een gedreven en gespecialiseerde appointment setter? Dan zit je bij Mastering Sales helemaal goed!

Over Mastering Sales

Onze missie

Het is onze missie om bedrijven te helpen om hun sterke en unieke waarde over te brengen en dat te vertalen in een voordeel voor de klant.

Hoe doen we dat? Dit doen wij door onder andere getraind personeel en commercieel toptalent te verbinden aan bedrijven die op No Cure No Pay basis afspraken inplannen om deals te sluiten voor ondernemers. Een win-win situatie!

Dat is het niet het enige! Wij trainen, begeleiden en ondersteunen ondernemers in het creëren van een eigen Sales Blueprint met als uitgangspunt dat er substantiële omzetstijging zal plaatsvinden binnen 90 dagen. Dat wil jij toch ook?