Over Mastering Sales

Onze missie

Het is onze missie om bedrijven te helpen om hun sterke en unieke waarde over te brengen en dat te vertalen in een voordeel voor de klant.

Hoe doen we dat? Dit doen wij door onder andere getraind personeel en commercieel toptalent te verbinden aan bedrijven die op No Cure No Pay basis afspraken inplannen om deals te sluiten voor ondernemers. Een win-win situatie!

Dat is het niet het enige! Wij trainen, begeleiden en ondersteunen ondernemers in het creëren van een eigen Sales Blueprint met als uitgangspunt dat er substantiële omzetstijging zal plaatsvinden binnen 90 dagen. Dat wil jij toch ook?

 

Team

Team

Mastering Sales

Over Ferdinand Becker

Alles over sales heeft een grote invloed gehad op de carrière van Ferdinand. Op jonge leeftijd rolde Ferdinand in zijn eerste sales baan en heeft vanaf die tijd heel veel vlieguren en kilometers gemaakt in de B2C en B2b-markt.

Van Winkelverkoper naar accountmanagement , New business, Existing business, Partner Sales Cross-selling, Sales Coach, tot Sales Manager. En van koude acquisitie, naar relatiebeheer tot aan consultative selling.

Ferdinand heeft zowel individueel als met teamverband gezorgd voor mooie successen.

- Rookie of the Year award voor beste nieuwkomer onder 43 nieuwe collega's
- Meeste abonnementen verkocht, ooit!
- 56 high ticket contracten afgesloten met een totale waarde van € 991.000 in slechts 12 maanden
- 82% verzekeringsgraad op diensten
- Single grootste contract van € 216.000 geschreven

2 + 10 =