The Sales Blueprint

“Wanneer jouw oplossing echte toegevoegde waarde brengt, hoef je niet te verkopen. Je aanbod is zo verleidelijk dat je mensen aantrekt die graag van je willen kopen”

Ben jij…

 • Ondernemer

 • Deel van een salesteam

 • Gewoon nieuwsgierig naar sales?

Jij weet zelf als geen ander hoe goed het product is dat jij aanbiedt. Dat jouw product of dienst dé oplossing is voor een probleem dat anderen ervaren. Ondanks dat jij je woordje klaar hebt staan, geen moeite hebt met presenteren en hoe met andere mensen om te gaan, lukt het toch steeds niet om resultaat te behalen. Dan is ons programma, The Sales Blueprint, het perfecte programma voor jou.

Gezamenlijk zorgen we ervoor dat jij wél resultaat behaalt. Dat al jouw tijd, energie en geïnvesteerde kapitaal niet voor niets is geweest. Doe je mee?

Hoe ziet The Sales Blueprint eruit?

 In ons programma ga jij precies leren hoe je meer uit je business kunt halen door meer omzet te generen, waardoor je weer kunt groeien. Hieronder leggen wij jou stapsgewijs uit wat jij mag verwachten:

 • Je leert deals efficiënter sluiten. Hierbij leer je hoe je dit vanuit jouw eigen authentieke zelf en jouw kernwaardes kunt doen. Hierdoor krijgen jouw potentiële klanten de echte jou kennen en voelen zij zich geen nummer. Ze gaan potentiële klanten jou oprecht geloven en vertrouwen. Deze persoonlijke connectie zorgt ervoor dat ze eerder met jou in zee gaan.
 • Vanaf de basis leer jij jouw mindset te verbeteren. We brengen in beeld waar jouw pijnpunten liggen en tackelen jouw beperkende overtuigingen. Anders gezegd: leer groter te denken!
 • Vervolgens leren wij jou een systeem aan te brengen in het salesproces. Hierdoor zal je leren jouw resultaten makkelijker te tracken en je omzet te verhogen.

Goed om te vermelden is dat wij geen snelle methodes hanteren. Wij leren je het doorzien van het proces, zodat jij dé autoriteit in je vakgebied wordt.

Als je klaar bent met The Sales Blueprint

Aan het eind van ons programma weet jij hoe jij beter naar je klanten kunt luisteren. Je weet ze beter te begrijpen. Je hebt de juiste mindset geactiveerd. Je hebt nieuwe skills, strategieën en tactieken geleerd. De volgende keer ben jij in staat om met het volste vertrouwen én vanuit jouw kernwaardes meer deals binnen te halen. Dit terwijl je jouw prijs verhoogt en daarmee jouw business exponentieel laat groeien.

Contact

Wil je meer weten over The Sales Blueprint? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen jou graag persoonlijk wat ons programma inhoudt.

Let op: dit programma is alleen geschikt voor mensen die bereid zijn hun mindset te veranderen en oprecht willen leren over alle facetten van het masteren van sales.

Ben jij…

 • Een ondernemer

 • Deel van een salesteam

 • of gewoon nieuwsgierig om meer te weten over sales?

Jij weet dat je een goed product aanbiedt wat voor velen dé oplossing voor hun probleem kan zijn. Je hebt je babbeltje bij je, je weet hoe je moet presenteren, je weet goed hoe je met mensen om moet gaan, maar tóch lukt het je steeds net niet om de resultaten te behalen die je eigenlijk zou willen behalen. Waar het nou precies misloopt? Je kunt er je vinger maar moeilijk op leggen.

Dan is dit programma, The Sales Blueprint, het perfecte programma voor jou.

Hoe ziet The Sales Blueprint er uit?

In dit programma ga je precies leren hoe je veel meer business genereert en zo je omzet kunt laten groeien.

 • Je leert hoe jij de deals veel efficiënter kunt closen en hoe je dit vanuit jouw eigen authentieke zelf en jouw kernwaardes kunt doen, waardoor potentiële klanten jou oprecht geloven en vertrouwen en dus veel sneller geneigd zijn om met jou in zee te gaan.
 • Wij gaan jou vanaf de basis leren hoe je jouw mindset verandert, door je beperkende overtuigingen te achterhalen en te tackelen.
 • Daarnaast leren we jou om een systeem aan te brengen in het salesproces, waardoor je zult zien dat je je resultaten makkelijker kunt tracken en je omzet zult verhogen.

En let op: het gaat hier niet om trucs of quick fixes, maar het doorzien van het proces en hierdoor een autoriteit in jouw vakgebied worden.

Als je klaar bent met dit programma

Je gaat leren om beter naar je klant te luisteren en deze te begrijpen, je gaat de juiste mindset activeren, nieuwe skills, tactieken en strategieën aanleren waardoor je met het volste vertrouwen én vanuit jouw kernwaardes meer deals binnenhaalt terwijl je je prijs verhoogt en daarmee je business exponentieel laat groeien.

Meer weten?
Neem contact met ons op en laat ons jou vertellen wat ons programma allemaal inhoudt.

Let op: dit programma is alleen geschikt voor mensen die bereid zijn hun mindset te veranderen en oprecht willen leren over alle facetten van het masteren van sales.

Over Ferdinand Becker

Alles over sales heeft een grote invloed gehad op de carrière van Ferdinand. Op jonge leeftijd rolde Ferdinand in zijn eerste sales baan en heeft vanaf die tijd heel veel vlieguren en kilometers gemaakt in de B2C en B2b-markt.

Van Winkelverkoper naar accountmanagement , New business, Existing business, Partner Sales Cross-selling, Sales Coach, tot Sales Manager. En van koude acquisitie, naar relatiebeheer tot aan consultative selling.

Ferdinand heeft zowel individueel als met teamverband gezorgd voor mooie successen.

- Rookie of the Year award voor beste nieuwkomer onder 43 nieuwe collega's
- Meeste abonnementen verkocht, ooit!
- 56 high ticket contracten afgesloten met een totale waarde van € 991.000 in slechts 12 maanden
- 82% verzekeringsgraad op diensten
- Single grootste contract van € 216.000 geschreven

13 + 3 =