6 Figure Closer

“When your solution brings real added value, you don’t have to sell. Your offer is so tempting that you attract people eager to buy from you.” Dit is de quote die wij hoog in ons vaandel hebben staan.

Voor wie is 6 figure closer?

Ons programma 6 Figure Closing is voor diegene die meer vrijheid willen en meer controle over hun eigen agenda willen. Maar ook is dit programma voor diegene die vooral meer willen verdienen. Voor diegene die hun salestechnieken naar een hoger niveau willen tillen. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Dan is dit programma jou op het lijf geschreven. 

Het is ook voor ondernemers naast hun eigen bedrijf of mensen in loondienst of student zijn.

Hoe ziet het programma eruit?

Wij hebben 6 verschillende modules geformuleerd, waarin jij stap voor stap gaat leren hoe jij een 6 figure closer wordt.

  • We gaan jouw limited beliefs achterhalen en deze ombuigen naar een mindset die op groei en vrijheid gebaseerd is. Je gaat leren om groots te denken.
  • We gaan jou een systeem en structuur aan laten brengen door middel van bewezen methodes die écht werken.
  • Jij gaat leren hoe je een autoriteit in jouw vakgebied wordt, doordat je het proces helemaal doorziet en begrijpt. Hierdoor gaat jouw inkomen exponentieel groeien!

Wat wil jij en wat zoeken wij?

Ons programma is voor diegene die oprecht wil groeien. Het is voor diegene die naar zichzelf durven kijken en zichzelf echt willen ontwikkelen en verbeteren. Wij zijn op zoek naar mensen die hard willen werken om te bereiken wat ze voor ogen hebben. Gezamenlijk groeien we naar nieuwe hoogtes en blijven wij nieuwe kansen aangrijpen! Ben jij de persoon die wij zoeken? Neem dan contact met ons op over ons succesvolle programma, 6 Figure Closer!

Overtuigd? Boek hier jouw discovery call.

Ben jij opzoek naar een 6 Figure Closer?

Je bent een trotse ondernemer en jouw bedrijf staat ergens voor. Natuurlijk weet je dat hetgeen wat jouw bedrijf aanbiedt goed op de markt ligt. Echter zou jouw product nog beter verkocht kunnen worden, maar door tijdgebrek of gebrek aan mankrachten kom jij er niet aan toe. Jij zoekt een professional die jou hierbij kan ondersteunen. Iemand die goed is opgeleid en weet wat hij of zij doet. 

Onze 6 figure closers begrijpen de blauwdruk van jouw bedrijf. Zij hebben het salesproces als de beste in de vingers en bovenal weten ze hoe zij deals moeten closen. Wij kunnen de beste closers aan jouw bedrijf koppelen, zodat jouw bedrijf exceptioneel gaat groeien! Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

Wat kan een appointment setter voor jou doen?

Een appointment setter gaat proactief aan de slag om nieuwe potentiële klanten te benaderen en zorgt ervoor dat leads meteen opgevolgd worden. Dit zorgt ervoor dat processen soepel verlopen en deals veel sneller gesloten worden. Dit bespaart jou, als ondernemer, veel tijd en energie. Kostbare tijd en energie die jij ergens anders dan weer in kan investeren. Een appointment setter is goed in het onderhouden van contacten en in het begrijpen van wat men zoekt of juist nodig heeft. Het opwarmen van warme leads en het binnenhalen van nieuwe potentiële klanten is de appointment setter haar expertise. Ben je op zoek naar een gedreven en gespecialiseerde appointment setter? Dan zit je bij Mastering Sales helemaal goed!