We are
Mastering Sales

Ik leer coaches, consultants en (online) ondernemers om hun bedrijf exponentieel te laten groeien door sterk hun unieke waarde over te brengen en moeiteloos klanten te laten inschrijven voor hun high ticket aanbod door middel van het masteren van sales. 

The Sales

Blueprint

The Sales

Blueprint

Voor ondernemers of salesteams die hun sales skills willen perfectioneren en een eigen unieke sales blueprint willen ontwikkelen.

6 Figure

Closer

6 Figure

Closer

Voor ambitieuze medewerkers die van 9-5 werken en meer vrijheid en hoge commissies willen verdienen

Persoonlijke Aandacht

Om jou optimaal te helpen plannen we een aantal 1 op 1 coaching sessies in de week in en blikken we terug op de afgelopen periode. Hierbij kijken we ook hoe we de aankomende periode en cases aan aanvliegen om het meeste rendement te halen.

Mindset & Structuur

Mindset is dé sleutelfactor bij het bepalen van je visie en besluitvorming, en dat geldt voor zowel privé als je werkomgeving. Een vaste mindset kan ons tegenhouden en een groeimindset is de sleutel tot succes.

Agency & Coaching

De combinatie van ruim 21 jaar ervaring in zeer uiteenlopende sales functies en het succesvol runnen van een agency maakt dat je in goede handen bent. Ook heb ik de afgelopen jaren zowel individuen als complete sales teams mogen coachen en trainen.

Fundamentals

Tijdens onze samenwerking leer je hoe je maximaal rendement haalt uit jouw sales traject.
Het begint bij jou, dat is de basis. Hoe verkoop je jezelf zowel rationeel als emotioneel. Je leert continu vanaf het begin, hoe mindset en structuur ervoor gaan zorgen dat je bij de top 1% komt en veel meer deals efficiënter closed met behoud van een gezonde marge.
In het kort: We gaan je helpen om jou beter naar je klant te laten luisteren en deze te begrijpen, de juiste mindset activeren, nieuwe tactieken en strategieën mee te geven waardoor je met het volste vertrouwen meer deals binnenhaalt terwijl je je prijs verhoogt en daarmee je business exponentieel laat groeien.

Basis

Klantbenadering

Follow Up

Structuur

Aanbod Presenteren

Deals Closen

Testimonials

Ferdinand heeft mij geholpen met het opschalen van mijn agency naar €10.000,- per maand, nu nog steeds groeit het enorm hard. Zeker een aanrader!

Jos van Gilst
CEO & FOUNDER ONLINE EMPEROR

Deze coaching heeft mij enorm veel kennis bijgebracht! Ik close nu klanten van meer dan 2k per maand en ben zelfs gegroeid met mijn bedrijf naar een maandomzet waar ik alleen maar van kon dromen!

Jany Ertveldt
WEBDEVELOPER ERTVELDT DESIGNS

Sinds ik met Ferdinand werk, heb ik enorm de ruimte en tijd gekregen (en krijg ik nog) om mijn sales skills en mindset te ontwikkelen. We merken beiden dat ik erg gegroeid ben in slechts een paar maanden. Ik krijg altijd positieve en bruikbare feedback. Hierdoor voel ik me een gewaardeerde collega.

Lorenzo Hildebrand
OWNER BULLSEYE MARKETING

Als je echt op zoek bent naar iemand die jou echt kan helpen om beter te worden en snel te groeien moet je bij Ferdinand zijn. Met alle ervaring die Ferdinand heeft in de sales is het een no brainer om dit traject te starten, wil je meer sales skills? Aarzel niet en join Masteringsales!

Stefan Andjelovic
FOUNDER FYS MEDIA

21 jaar

Sales ervaring

100%

Resultaat gedreven

700+

Klanten geholpen